2019 JOULUKUUN TUOTE: HETI pyykinpesuaine

En tiedä kuinka kauan jatkan näiden kuukauden tuotteiden listaamista, mutta ajattelin laittaa tähän blogiin muutamia suosikkejani. Joulukuu on siivousten aikaa, joten pohdin pitäisikö valita tämän kuun tuotteeksi yleispesuaine. Nämä etikkapohjaiset HETI pesuaineet ovat meillä vakiintuneessa käytössä.

Päätin kuitenkin esitellä tämän nestemäisen pyykinpesuaineen ihan siitä syystä, että tuote on loistava. Ehdottomasti kaikista testaamistani pyykinpesuaineista paras ihan siitä syystä, että tällä pestessä pyykistä tulee pehmeää ilman huuhteluainetta. Tuoksu on niin neutraali, ettei sitä kuivassa pyykissä enää juuri haista, mutta pyykki tuntuu ja tuoksuu silti puhtaalta. Kankaan pinnalle ei myöskään jää sitä niljakkaanpehmeää sormituntumaa niin kuin joitakin huuhteluaineita käytettäessä (vaikka niitä annosteleekin oikein). Tämän jäljiltä tekstiilit tuntuvat luonnollisilta ja minähän rakastan luonnollista!

HETI-tuotesarjaan kuuluu myös pyykkietikkaa, jota käytetään huuhteluaineen tapaan, mutta itse en koe sitä tämän pyykinpesuaineen kanssa tarvitsevani (toivottavasti valmistaja ei hoksaa tätä ja huononna pyykinpesuainetta vain saadakseen myytyä enemmän huuhteluainetta).

Valmistaja on kotimainen Berner. Firman nimi on hämäävä. Sitä ei ihan heti miellä suomalaiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s