Joululahjavinkki 10/10: hyväntekeväisyyslahja

Viimeinen lahjavinkkini on hyväntekeväisyys. Tämä on täydellinen lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Tee lahjansaajan puolesta lahjoitus johonkin häntä itseään kiinnostavaan kohteeseen. Alla muutama esimerkki.

Lahjansaajan asuinpaikkakunnan eläinsuojelutyö ja hyväntekeväisyystyö on myös aina varma valinta. Eniten hyväntekeväisyyslahja lämmittää silloin, kun kohde on lähellä lahjansaajan sydäntä.

Seuraavan kerran päivitän blogia vasta joulun jälkeen. Näiden lahjavinkkien myötä toivotan kaikille lukijoille Suloista Joulua!

2 vastausta artikkeliin “Joululahjavinkki 10/10: hyväntekeväisyyslahja”

  1. Tämä on mielestäni myös paras joululahja jonka voi antaa. Juurikin silloin jos ihmiseltä löytyy jo kaikkea. Olen ilokseni nähnyt että monet yritykset lahjoittaa lahjan sijaan.

    Liked by 1 henkilö

  2. Minusta tuntuu, että nyt on ainakin Suomessa harpattu se askel, johon on otettu vauhtia ainakin viimeiset 30 vuotta. Ihmisten ajattelutapa on vihdoin muuttumassa ja tarpeettoman krääsän haalimista pidetään nykyään jopa vähän rahvaanomaisena. Nuorisollekin statussymboliksi on nousemassa laatu, ei määrä, ja ihmiset yhä enemmän miettivät kulutusta tarpeellisuuden näkökulmasta. Täytyy toivoa, että nyt aikuistuva sukupolvi jalostaa ajatusta yhä pidemmälle ja ohjaa rahansa maailmalle vihreitä ja eettisiä kanavia pitkin. En suinkaan tahdo murhata talouselämää ja kaupankäyntiä, mutta tahdon talouden ja kaupankäynnin muuttuvan järkevämmäksi.

    Mukavaa alkanutta vuotta 2020 sinulle. Jatketaan hyvien valintojen tiellä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s