Kerrostalopuutarha itää

Tänään viimeisetkin istutukset nousivat esiin mullan alta. Kananmunakennoon istutetut amppelitomaatin alut eivät kuvassa näy, mutta kyllä niitä siellä on. Ne ilmestyivät esiin pikkuruisina kalpeina versoina tämän päivän aikana. Sieltä ne pikkuhiljaa ponnistavat kohti keinovaloa. Salaatti kasvaa kuvassa oikealla, pinaatti peltipurkeissa (yksi purkki on taimeton, koska istutin sen vasta tänään), parsakaali taka-alalla ja chian-siemenet vihreänä merenä kuvan vasemmassa laidassa.

Eniten ihmettelen sitä, miten hyvin parsakaali lähti kasvamaan. Se työntyi mullan alta ensimmäisenä. Pelkään kuitenkin, että purkki on liian pieni. Saattaa olla, ettei se tuota satoa.

Menestyksestä villiintyneenä istutin lisää salaattia ja pinaattia. Hyllyjä on yhteensä kolme ja haaveessa olisi täyttää niistä jokainen jollain syötäväksi kelpaavalla. Nuo chiaversot kyllä haisevat niin omituisille, etten tiedä uskallanko syödä niitä. Eivät mitenkään luonnottomilta, kyllä ne varmaan villinäkin tuolta tuoksuvat, mutta minun nenääni tuoksu ei miellytä ollenkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s