Voitokkaat tomaatit

Muuttopäivänä oli niin äksy pakkanen, että pelkäsin tomaattieni puolesta, mutta Kuljetus Alafrantti kyyti vihreät silmäteräni uuteen asuntoon kiitettävällä varovaisuudella ja nyt taimet ovatkin selättäneet vilun ja vallanneet keittiön.

Myönnettäköön, että kasvu tuntui hetkeksi pysähtyvän, mutta nyt taimet ovat selvästi palanneet normaaliin. Elpymisestä innostuneena istututin kaikki loputkin siemenet. Nyt odottelen, että kasvavat tarpeeksi isoiksi, jotta voin siirtää ne isompiin ruukkuihin. Luonnonvalon riittävyys on edelleen vähän niin ja näin, siispä käytän kasvivaloa aamun ja illan pimeinä hetkinä sekä pilvisinä päivinä, mikäli tarve vaatii.

Tämän blogin pitämisen olen joutunut jälleen kerran laittamaan odotuslistalle, koska aika on ollut kortilla. Korona passitti lapset kotikouluun, joten työ on lisääntynyt entisestään. Blogia aloittaessa kuvittelin, että nyt on tälle oikea hetki: lapset ovat jo niin isoja, eikä nykyinen työ vie yhtä paljon aikaa ja energiaa kuin edellinen. Mutta näköjään tämä olikin bloggaamiseen huonoin mahdollinen hetki. Koko ajan tulee arkeen jotain ylimääräistä, johon en ole varautunut ollenkaan.

Korona ei ole tehnyt minusta vessapaperihamstraajaa. Tällaiset epidemiat eivät järisytä mielenrauhaani millään tavalla. Luonnolla on oma tapansa hoitaa satoaan. Joskus se voi tuntua julmalta, mutta sellaistahan elämä toisinaan on. Pidän omalta osaltani huolen, etten sairastu saati tartuta sairautta muihin, mutta jos tartunta tulee, se tulee. Sitten joko kestän sen tai kuolen pois täältä häsläämästä. Ei minun elämäni niin merkittävä ole, että sen eteen kannattaisi hysteeriseksi ruveta.

Toivon kaikille terveyttä ja positiivista mieltä! Pitäkää toisitanne huolta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s